maxilia-logo

De beste producten bedrukken doe je bij Maxilia

Maxilia heeft mij enorm geholpen. Voor een opdracht van een grote klant moesten wij namelijk promotieartikelen laten bedrukken. Dit was een grote klus, en overigens moest dit ook snel geleverd kunnen worden. De promotieartikelen bestonden uit verschillende producten, met ieder een verschillende bedrukking er op. Dit was een makkelijke klus voor het bedrijf, en zij konden mij direct helpen. Super fijn!

Opdrachtkatoenen-tassen-bedrukken-goedkoop

Ik weet het nog goed. Het was op een maandagmorgen toen wij een grote opdracht binnen kregen van een klant, die zo snel mogelijk de promotieartikelen wilden. Om deze opdracht zo goed mogelijk uit te voeren, besloot ik om op internet te kijken naar verschillende bedrijven die mij konden helpen met de opdracht. Ook vroeg ik in mijn eigen netwerk waar wij de opdracht kunnen neerleggen.

Netwerkhandoek-bedrukken-goedkoop

Uit mijn eigen netwerk kwam vaak Maxilia naar boven. Ze waren namelijk het beste bedrijf die vrijwel alles kon leveren als het om promotieartikelen ging. Ze zijn veruit de beste in de branche en weten dan ook telkens weer het beste resultaat te leveren. Ook op internet ziet de website er mooi en vertrouwd uit. Overigens vind ik de prijs- en kwaliteitsverhouding ook zeer realistisch. Dit allemaal maakte de keuze voor mij makkelijker: hier wil ik mijn opdracht neerleggen. Ik kreeg namelijk het gevoel dat het in goede handen viel, als ik de opdracht aan hun gaf. Uiteindelijk verliep alles zoals ik had verwacht. Super bedrijf! Ik hoop dan ook om in de toekomst de samenwerking voort te zetten.