Geen zorgen meer dankzij iUsed.nl!

Wanneer jij op zoek bent naar een tweedehandse macbook pro raad ik je aan om eens bij iUsed.nl op de website te kijken. Hier is het namelijk mogelijk om een tweedehandse te bestellen mét de garantie van twee jaar bijgeleverd! Hoe gaaf is het om te weten dat je door middel van het internet een stuk goedkoper uit kan zijn als dat je het in de winkel moet aanschaffen?

iusedlogo

Ik was namelijk ook al een lange tijd druk aan het zoeken naar een macbook pro aangezien mijn vorige ook een pro was. Helaas heeft deze het na een tal van intensieve jaren begeven waardoor ik hoognodig op zoek ben naar een nieuwe. De kosten voor de aanschaf van een nieuwe macbook pro heeft mij doen beseffen dat het wellicht beter is als ik voor een andere ga kijken ,wat kan een pro duur zijn in de winkel!

apple-macbook-pro-133-inch

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van iUsed.nl, hier is het namelijk mogelijk om een tweedehandse te bestellen met garantie van twee jaar! Het enige wat hieraan scheelt is het feit dat er een krasje aan de buitenkant van de macbook kan zitten. Iets waar je toch geen last van hebt als je aan het werk bent toch? Zo heb ik besloten na het lezen van de informatie om te bestellen en gelukkig was ik voor drie uur klaar met bestellen. Doordat ik op tijd was met bestellen werd het ook netjes en zoals beloofd de volgende dag bij mij thuis bezorgd!