Neem ook een kijkje op Upgostore

Oke, ik wist niet eens dat zulke websites en bedrijven bestonden. Upgostore is er één van, deze website bied spullen aan van andere websites. Superhandig want dat wil dus zeggen dat Upgostore veel verschillende producten heeft. Dit scheelt dan veel zoekwerk op het internet.

lhogo

Het idee van de website

Zoals ik net al zei is dit een verzamelpunt, allemaal verschillende producten staan er op deze site, maar als je deze wil bestellen word je door verwijst naar de website / bedrijf die dit product verkoopt. ​Een platform met meerdere unieke webshops. Dat maakt upGOstore.com zo bijzonder. Heb je ook een leuk artikel die je zou willen verkopen? Plaats dan gratis jouw artikel(en) op upGOstore.com en je bent 24/7 bereikbaar voor miljoenen klanten. Je betaalt slechts 5% bemiddelingsbijdrage als je daadwerkelijk iets verkocht hebt. Dat is pas lekker ondernemen!

De website is een platform voor kopers en verkopers waarbij eenvoud en overzicht centraal staan. Zowel webshops als fysieke winkels kunnen terecht op upGOstore.com en eenvoudig hun eigen webshop op dit platform beginnen. Zo ontstaat er een groot aanbod voor (potentiële) kopers. Dit maakt deze website dus een leuke versie van ‘Marktplaats’.
upgo1

De website is een leuk idee

Zoals je boven kunt lezen is het idee van de website echt leuk, er is over na gedacht en het heeft tot nu toe goed uitgepakt. De site staat open voor nieuwe ideeën, je kunt contact opnemen over vernieuwende ideeën, opmerkingen of dingen die je op de website nog mist. Hopelijk kun jij ook je eigen winkel gaan beginnen.