Opkopen inboedel

Opkopen inboedel, super bedrijf!

 

Ja en nu,….Ik ga verhuizen naar een kleinere woning. Mijn huidige woning is me veel te groot geworden, en ook de trap in huis is een ramp. Kan niet meer even naar boven lopen,  doe er inmiddels een half uur over om naar boven te komen. Ja ik heb helaas de stap moeten wagen en het oude vertrouwde huisje in te ruilen voor een nieuw onderkomen. Mijn nieuwe huis is in een verzorgingsflat, mocht ik hulp nodig hebben kan ik op een bel drukken, wel zo handig. Maar wat moet er gebeuren met mijn spullen? Zoveel ruimte heb ik niet in mijn nieuwe huisje. Tijd om afscheid van veel van mijn spulletjes te nemen. Mijn zoon kwam met het geweldige idee om Opkopen inboedel in te schakelen. Zij helpen me niet alleen met het uitruimen van mijn oude woning, maar zorgen er ook voor dat de spullen welke ik niet meer kan gebruiken een nieuwe eigenaar krijgen. Waardevolle spullen worden naar een erkend veilinghuis gebracht. De opbrengst van deze spullen krijgt de rechtmatige eigenaar, ik dus. Ben echt blij dat een bedrijf als Opkopen inboedel bestaat. Ik zal echt niet weten waar ik had moeten beginnen met het leeghalen van mijn oude woning, laat staan waar ik met mijn overtallige huisraad heen had moeten gaan. Galerij7

Ik ben erg blij

Mijn nieuwe huisje is gezellig ingericht met de spulletjes die ik zelf heb gehouden. De rest van mijn spullen heeft ook een nieuwe eigenaar gevonden. Ben blij met het idee dat hierdoor ook meerdere gezinnen geholpen zijn. Ik kan zeggen dat ik blij ben met de verhuizing. Alles was zeer goed geregeld.logo