Recreatiewoning te koop aan de kust

Recreatiewoning te koop

Liefhebber van de kust?

Ben je net zo’n liefhebber van de kust als ik? Dan heb ik een goeie tip voor je! Er staat namelijk weer een recreatiewoning te koop op vakantiemakelaar, die niet ver van de kust af zit! Er zijn nog veel meer vakantiewoningen beschikbaar door het hele land. Maar deze in Noord-Holland zijn toch wel mijn favoriet. Het zijn mooie nieuwbouwwoningen die er dus ook erg modern uitzien. Hoewel ik een oude stijl ook leuk vind, gaat mijn voorkeur toch wel hier naar uit. Kijk bijvoorbeeld naar de hoge ramen en het schuine dak. Dit is toch wel een recreatiewoning waar je trots op kunt zijn. Stel je voor dat je de vrijheid hebt het hele jaar door even op vakantie te gaan in eigen land!
schermafbeelding-2016-11-01-om-13-42-09

Voor mij voelt het als thuis zijn en toch op vakantie gaan. Door de moderne en huiselijke inrichting (die geheel toevallig exact mijn smaak is) voelt het elke keer weer als thuiskomen in je oude vertrouwde omgeving. Thuis hebben we helaas geen stranden en de zee in de buurt, maar hier wel!

Luxe met je hele gezin

Je kunt in dit huisje met maar liefst 6 personen; dat zijn dus jij en de rest van je gezin, en eventueel nog vrienden of andere familieleden. Er zijn 3 slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden. Verder is er een badkamer en een keuken inclusief een koelkast met vriesvak, een gasstel en afzuigkap en zelfs een combimagnetron en vaatwasser. Veel meer luxe heb je niet eens nodig!

Alles om handen wat je van thuis uit niet wil missen en het voordeel om zo vaak je wilt een lange strandwandeling te maken en je in de rustige natuur te begeven. Ik zou het wel weten!