Schaamlipcorrectie ondergaan

Persoonlijk ben ik helemaal niet van de operaties. Ik ben enorm bang en heb zelf slapeloze nachten. Helaas ben en een maand geleden toch onder het mes gegaan. Ik heb namelijk een lange tijd pijn aan mijn schaamlippen gehad. Voornamelijk tijdens het paardrijden had ik er enorm veel last van. Aangezien het mijn hobby is en ik het graag wil blijven doen, was ik van plan om een afspraak te maken bij Kliniek Veldhoven voor een Schaamlipcorrectie. Het bedrijf is ontzettend professioneel en levert fantastisch werk.

SchaamlipcorrectieGoede recensies

Op internet staan veel goede recensies over het bedrijf. Zo staat er dat ze erg professioneel te werk gaan en echt de tijd voor je nemen. Aangezien ik ontzettend bang ben voor operaties heb ik dat wel nodig. Ik heb toen contact opgenomen en gevraagd of ik langs kon komen voor een intake.

Intakena de operatie

Tijdens mijn intake bespraken we een aantal medische aspecten en kon ik aangeven wat ik precies wilde hebben. Zo legde ik mijn probleem uit en mijn probleem voor operatieangst. Daar zijn ze uitstekend mee omgegaan. Zo werd ik voor de operatie goed gerust gesteld en kreeg ik een paar dagen van tevoren telefoontjes, dat ik me niet druk hoefde te maken over de Schaamlipcorrectie. Persoonlijk vindt ik dat erg fijn en merk je ook gewoon dat het bedrijf het beste met je voor heeft.

De operatie verliep uitstekend en wat betreft de pijn is het uitstekend uit te houden. Je mag pijnstillers gebruiken, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken. Met 1 week kon ik het dagelijks leven weer voorzetten