Voor elk biertje een apart glas met bedrukking!

bierglasVoor het jubileum van de bar van mijn oom wilde ik echt een uniek geschenk geven. Het leuke van zijn bar is dat je er super veel speciaal biertjes kunt drinken, hij heeft wel 40 verschillende varianten. Het jammere is echter dat hij bijna al het bier in dezelfde glazen schenkt. Hier moet verandering in komen.

Mijn idee? 4 verschillende glazen met allemaal aparte slogans erop gedrukt.

Bierfluit

Een fluit is een glas waar je eigenlijk alle standaard biertjes in tapt. Het was daarom best lastig om een leuke slogan op deze glazen te bedrukken. Mij leek het wel leuk hierop te drukken “voor de snelle drinken”.

Bierglas Tulp

Een tulp glas is meer een glas waar je een lekker koud witbiertje in schenkt in de zomer. Ook hierop moest natuurlijk een leuke bedrukking. Ik drukte daarom hierop “Voor de zomerse genieter”.

Bierglas Deister

Dan een Deister glas. Dit is een glas wat je echt alleen gebruikt voor de zwaardere bieren. Deze glazen werden dan ook bedrukt met de slogan “Voor de zware jongens”.

Bierglas Harzer

Als laatste de Harzer. In de harzer schenk je bieren waar je juist in de zomer langzaam van geniet. Op de Harzer glazen werd dus de slogan “Voor de zomerse genieter” gedrukt.

Wil jij ook glazen laten bedrukken met een slogan. Bekijk eens Maxilia.nl, hier hebben ze een super uitgebreid aanbod glazen.