finalease.nl

Wat dacht je van een bestelbus leasen?

Heb je een midden- of klein bedrijf en is je wagenpark toe aan wat vernieuwing? Denk eens aan een bestelbus leasen!

occasion

Financial Lease

Finalease.nl maakt het voor zowel de zakelijke als particuliere wereld wel heel makkelijk om over te gaan op een lease van een bestelbus. Dit bedrijf bied je de mogelijkheid om een leasecontract af te sluiten, geheel naar eigen smaak. Zo is het bij Finalease mogelijk om het contract voor bijvoorbeeld 12 maanden af te sluiten in plaats van 60 maanden. Ook is het mogelijk om een aanbetaling te doen, zodat het maandbedrag een stuk lager wordt. Dit is ook te realiseren met een slottermijn. Dit slottermijn betaal je na het aflopen van je contract. Het voordeel van Financial Lease is dat je eigenaar blijft van de auto! Zelfs na het aflopen van het contract!

Garantiepakketten

Heb je jouw bestelbus kunnen vinden uit hun zeer complete voorraad? Dan kun je ook nog kiezen voor een van hun afleverpakketten. Kies je bijvoorbeeld voor Garantiepakket 1, dan kies jij bijvoorbeeld voor een nieuwe apk, olie en filter verversing en heb je 3 maanden (of maximaal 5000 km) garantie! Bij Garantiepakket 2 is dit zelfs 6 maanden (of maximaal 10.000 km) garantie!

garantiepakketten

Ga voor service

Welk contract je ook af gaat sluiten, je bestelbus zal altijd gratis bij jou voor de deur worden afgezet. Heb je er meerdere? Dat is ook helemaal geen probleem! Dankzij Finalease.nl kunt u uw bestelbus of hele wagenpark voordelig een werkelijkheid maken. Neem gerust eens een kijkje op hun website www.finalease.nl voor meer informatie.

 

onderhoud